Connecting...

Hero image

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9kucbhcmf5iejlbgdpdw0vcg5nl3nwywnlcjf4ms5wbmcixv0

JP Gray België is sinds 2003 dé specialist in de recruitment van interim-managers en interim & vaste professionals in de financiële sector.  JP Gray maakt deel uit van de beursgenoteerde onderneming SThree

Bij JP Gray staan drie kernwaarden centraal: kwaliteit, service en snelheid. Deze kernwaarden zijn bepalend voor al onze recruitment werkzaamheden, zowel voor onze professionals als voor onze klanten.

Onze diensten zijn toegespitst op de financiële recruitment binnen grotere KMO’s en internationale bedrijven. 

Partner in recruitment voor professionals

JP Gray helpt professionals bij hun zoektocht naar een interim of vaste job in de financiële sector. Onze consultants richten zich op interim of tijdelijke werving voor een bepaalde niche binnen de financiële sector. U zult daarom van begin tot eind persoonlijk worden begeleid. Plan een afspraak met een van onze consultants of bekijk onze actuele vacatures.

Partner in recruitment voor bedrijven

JP Gray is gespecialiseerd in de recruitment van professionals in de financiële sector. Onze diensten richten zich op de recruitment van interim en vaste professionals, en interim-managers. Onze consultants zijn specialisten binnen hun vakgebied in Finance en Accountancy en zijn elk verantwoordelijk voor de werving van professionals in een bepaalde regio.

Onze consultants zullen de beste professionals in de financiële sector voor u vinden, die u vervolgens kunt vergelijken op het gebied van budget, kennis, persoonlijkheid en fit binnen het team.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.